štvrtok 16. marca 2017

BOBBI BROWN LONG-WEAR GEL EYELINER


Ahojte! Znie to možno neuveriteľne, no tieto fotky som fotila už pred rokom a doteraz som si nenašla čas, aby som Vám napísala o očných linkách BOBBI BROWN LONG-WEAR GEL EYELINER. :DD Zlá, zlá blogerka!!:D

Keď internet obehla správa, že Bobbi Brown poctí svojím butikom aj Slovensko, veľmi som sa potešila.:) Dovtedy som mala v mojej "kozmetickej stanici" len "shimmering brick", ktorý som si doniesla zo zahraničia. A aj tak ho veľmi nepoužívam, takže dúfam, že sa to do budúcna zmení.:)
Do bratislavského Auparku som šla s jasnou predstavou "shopping listu", na ktorom bola riasenka Smokey eyes (tú chvíľku predtým na blogu vychválila Rendy z Ordinary life a táto linka.
Odtieňom som si nebola istá, viac-menej som šla pre "Sepia ink", no na mieste sa mi zdal pre mňa dosť nevýrazný a čisto čiernu "Black ink" som nechcela. Keď mi teda obsluha butiku ponúkla pomoc, prikývla som. Objasnila som problém. Slečna sa na mňa chvíľku zahľadeľa a ponúkla mi "Caviar ink", ktorý sa mi dosť pozdával a tiež som po ňom pokukávala. Aby som si voľbou bola istá, navrhla mi, že z každého spraví čiaru na ruku, aby som videla rozdiely.  No a o chvíľu som si už šťastne cupitala z butiku s čiernou papierovou ťaštičkou s nápisom Bobbi brown.:D
Kedže ma na nákupoch sprevádzala aj mama, neodišla s prázdnou ani ona. Zamerala sa skôr na starostlivosť a v jej taštičke si lebedil krém na ruky, ktorý som Vám tu už aj recenzovala, s balzámom na pery, ktorý na blogoch tiež zbiera kladné body.
Jediné, čo ma sklamalo, bolo že som nedostala darček k nákupu.:DD Kedže pri vstupe som si všimla lákavú ponuku, spýtala som sa pri platení, či na ňu nemám nárok, no ako sa ukázalo 3 mini masky, boli pozornosť až pri nákupe nad 150 €. Vzhľadom na to, že ja som v butiku nechala asi 50€ a mama približne 60€, nemali by sme na ne nárok ani pri zčítaní. Akože ja by som sa uspokojila aj s jednou, ale...



Linky sú balené v sklenenom kelímku s plastovým vrchnáčikom. Marí sa mi, že snáď boli vnútri prelepené aj ochrannou fóliou, ale ruku do ohňa by som za to nedala. Fakt si to už nepamätám. Celé balenie sa predáva v papierovej krabičke. Objem produktu je 3g.
Linky sa nanášajú štetcom, ktorý nie je súčasťou balenia.  Ja používam môj obľúbený od MAC č. 208, ktorému nemám, čo vytknúť.:) Je to môj miláčik.:D
Konzistencia je tak ako udáva popis, gélovo-krémovo, aj keď ja sa skôr prikláňam ku krémovej strane.
Musím však vyzdvihnúť, že oproti obdobnému produktu od MAC na obočko, nevyschli ani po roku a stále sa dajú bez problémov používať. Po otvorení som ich totiž intenzívne používala a potom na mňa zrazu prišlo bezlinkové obdobie, kedy som sa po nich asi pol roka ani neobzrela. Až týždeň-dva nazad som precitla, že je škoda nechať ich ležať skladom a vyschnúť. Aj keď som sa obávala, keď som videla jemnú prasklinku v náplni, po vyskúšaní som zistila, že nič nie je stratené. Akurát teda moja zručnosť.:DDD Normálne som sa do "linkovania" musela dostávať a sama nad sebou som krútila hlavou, že mi to vôbec nejde. Tréning robí majstra, takže sa do toho opäť dostávam a plánujem sa zastaviť až keď ich vypotrebujem.:)
S výdržou nie je žiaden problém. Ako ich ráno nanesiete, tak si ich pekne krásne večer odlíčite. Neozmazávajú sa, ani neopadávajú.
U mňa majú teda ešte proti MAC bod navyše za spomínané nevysychanie! Ako určite to nie je tá istá konzistencia ako na začiatku. Ale osobne sa mi naberajú teraz ešte lepšie, lebo to už nie je tá nová mäkká konzistencia, ktorú si musíte utierať, aby ste jej na štetci nemali prebytok. Teraz len pootieram štetec jemne bokom sprava, zľava a naberiem si toľko, koľko potrebujem.
Tmavohnedý odtieň "Caviar ink" mi maximálne vyhovuje, pretože to nie je vyslovene čierna, aj keď na oku by ste to ani nepozorovali. Pôsobí proti nej mäkšie, no zároveň je dostatočne výrazná, aby na oku nezanikla. Odtieň "Sepia ink" by bol pre mňa jednoznačne bledý.


Cena: Keď ich porovnám s MAC Fluidline brow gelcreme (18€/3g) vychádzajú rozhodne drahšie. Tieto ma vyšli na 25€/3g.


Používate linky na oči? Preferujete gélové alebo tekuté? A čo značka Bobbi Brown? Oslovila Vás? Máte od nej niečo? Čo by ste mi odporúčali?

4 komentáre:

  1. dlho som hľadala klasickú čiernu gélovú linku, takže naozaj vďaka za tip :) táto sa mi páči, i keď tá vyššia cena veľmi nie :D ale ty si si ju aj veľmi pekne naniesla :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. táto je skôr tmavohnedá, aj keď na oku vyzerá ako čierna, len pôsobí mäkkšie a osobne sa mi páči, že tak rýchlo nevysychá:)

      Odstrániť

Thank you for leaving comment:)