štvrtok 1. júla 2010

Just a joke...

Vedeli ste, ze dnes je den vtipov? Ja nie, ale vdaka Teleranu to uz viem.
Dnes si dame trosku pokoj od kozmetiky. Predstavim vam mojich pomocnikov. Asi pred rokom v case bakalarskych statnic, bohuzial oficialny termin sme mali az v septembri, mi dost padali vlasy a tak som zacala uzivat Inneov. Mala som s nim uz skusenosti, no tak ako mi zabral minuly rok, tak mi este nezabral. Vlasy mi totiz na moj vkus padali viac nez dost. No po jeho nasadeni sa to hadam zlepsilo o 90%. Patri k trosku drahsim vyrobkom, ale po minulom roku nan nedam dopustit. Mozete ho brat aj ako kuru na jar a na jesen, kedy vlasy najviac padaju. A uzivaju su 2 tabletky denne, bud rano a vecer po jednej alebo si ich date naraz. Mal by sa brat 3 meisace v kuse, aby bol videtlny ucinok.
Nachadza sa v nom extrakt zo semiacok hrozna, zo zeleneho caju, taurin, glukonat zinocnaty a dalsie plniace latky.

inneov Haarvolume proti padaniu vlasov + objem vlasov



Slniecko mame radi hadam kazdy a ked prestane svietit sme nevrli a mame zlu naladu. Aby som pokozku lespie pripravila beriem Betakaroten. Tento som dokonca kupila v akciovej ponuke 100+30kapsul, a dostala som k nemu aj zubnu kefku:). Aby sa vsak pokozka pripravila treba ho brat uz asi 2-3 tyzdne pred planovanim opalovanim. Betakaroten je provitaminom vitaminu A, je rozpustny vo vode a nemozete sa s nim predavkovat. Chrani nas pred volnymi radikalmi, cize funguje ako antioxidant. Mal by zabranovat aj starnutiu pokozky a umoznit pekne opalenie, netreba vsak zabudat vsetko s mierou. Najznamejsim predstavitelom betakarotenu je mrkva:)

Betakaroten 6mg(Cemio)



p.s. gratulujem vsetkym skolopovinnym k vysvedceniam a samozrejme prajem krasne slnecne prazdniny:)

3 komentáre:

  1. Jj, betakaroten je velmi dobrý a navíc tobolky vypadají chutně, mi připadá. ;-) Pokud budeš chtít, můžeš se mrknout na můj blog.

    http://fashionaspassionbytom.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. dakujem za komentar rada kuknem:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. niečo na vlasy by sa mi hodilo, aj nechty mám v zlom stave, idem pozrieť kolko to stojí...

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)