nedeľa 6. marca 2011

ELF cream eyeliner

Víkend nám pomaly končí...:(
Na dnes som si pre Vás prichystala "recenziu" krémovej očnej linky Elf.


 Oficiálne uvedené balenie na stránke:
Dostupné farby: (zhora dole): black, midnight, coffe, ivory
malý štvroček: (vrchný rad):metallic olive,copper, (spodný rad):gunmetal, purple
Hmotnosť: 4,7 g
Cena: 4 
Spotrebovať do 6 mesiacov po otvorení.
"Pomocou tejto praktickej linky s krémovou konzistenciou, ktorá má vkusné balenie a kvalitné zloženie, vyčaríte linky tak ľahko ako ešte nikdy predtým. Farba sa nerozpíja, nerozmazáva, dokonca ani nestiera."
Aby ste mali predstavu ako veľké sú rozmery priloženého aplikátora a samotnej nádobky:

O produkte:
Domov mi prišla krabička (ako vidíte na prvom obrázku). V nej som našla okrem samotnej vaničky s náplňou aj pribalený aplikátor. Je strašne maličký, a aj keď som skúsila nepochodila som. Má tvar ako klasické štetce na očné linky. Existujú aj iné typy štetcov na očné linky (jeden som Vám predstavila v obľúbených výrobkoch za mesiac február), a mne zrovna typ, ktorý je pribalený nevyhovuje. Nehovorím však, že sa s ním niekto nedokáže namaľovať:), možno som ja tá nešikovná:))).Keď som si však už zobrala vyhovujúci aplikátor šlo to ako po masle. Až som bola sama prekvapená výsledkom. Linka sa fakt dobre nanáša, dokonca ešte lepšie než s klasickými tekutými linkami (napr. Lóreal). Vyplnila mi aj časti medzi mihalnicami, kde si zvyčajne musím s tekutými dávať pozor, aby neesteticky nepretŕčalo svetlé miesto viečka. Fakt sa nerozmazávajú, vydržia:). Aj keď som si ich šla po skúšaní umyť ruku ledva som ich zmyla:) Za tú cenu by bol hriech nekúpiť ich:).
Pokiaľ túžite po krémových očných linkách tieto sú kvalita > cena.  
Tip: Pri nanášaní si po nabratí štetček obtrite o ruku, aby ste odstránili nadbytočné množstvo krémovej linky. Bude sa Vám lepšie nanášať. Ale pokiaľ máte s takýmito linkami skúsenosť toto už isto viete.
Tip na štetček: Myslím, že celkom fajn zahnutý mala nedávno v ponuke aj firma Alverde.

Tip na stránke Elf: Namočte tenký štetček do krémovej očnej linky a zľahka pootáčajte, až kým sa farba doňho nevpije. Prebytok jemne zotrite na okraji kelímku. Priložte k vnútornému rohu horného viečka a rozhodným pohybom postupujte k vonkajšiemu. V prípade potreby opakujte na spodnom viečku. Odstraňujte pomocou vodeodolného odstraňovača make up-u s olejovým základom!

Máte radi očné linky? Aké používate?

12 komentárov:

  1. Já si vždkycky kvůli těm prosvítajícím místům dělám linku kajalkouv takovým vrcholně neestetickým až nechutným postupem kdy mi jde vidět "pod" víčko:D Jinak skvělá recenze. Kolik prosimtě stojí a kde jsi obědnávala?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. obkednávala som tu:
    http://www.elfkozmetika.sk/produkt.php?kat=1&subkat=2&prod_id=45
    a cenu som pisala v článku: 4 eura.
    Zasielaju myslím aj do CZ, len postovne je 8 eur, kdesi som citala, že polovicu platia oni, aby to nebolo az tak vela, ale neviem, ci to este plati, mozes sa informovat.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Už vidím, no teď je tam akce poštovné zdarma na ofic UK stránkách, našla jsem si o nich něco an omlazení a už mám objednávku v přepočtu za 3500Kč:-) všichni je vychvalují tak vyzkouším a hlavně některé štětce mají super, taky laky na nehty, no jsem ohromena:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. no človek sa tam ľahko utrehne z reťaze, zo SR je postovne take, lebo my uz myslim nemozeme objednavat z UK lebo mame pobocku na SR. No stetce strasne chvalia. Ja mam na puder a je fakt jemnucky, neviem k comu by som ho prirovnala, ale isto, ked ich budes mat v ruke, tak si povies, ze taku hebkost si necakala. A co si si napr. objednala? SOm ja ale zvedava:)))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. nevim, ale kremove linky mi nevyhovuji :o( ja zakotvila u obycejnych cernych tekutych se steteckem ze Sephory... ale ted mi tam ty zmije daly neco jako fixku misto stetecku!!! grrr!!!! ale co, na me si neprijdou!!! stetecek mam z minuleho baleni :o)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. pres tu anglickou stranku to vyjde mnohem levneji, sama jsem si predevcirem objednala druhy balicek... pokud te to zajima, kazdym dnem bude na mem blogu video o produktech;)

    http://frenkiesgirl.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Moly: šikovná:))))treba si vediet poradit, osobne som s tymi Sephorovymi este neprisla do kontaktu.:)

    Terezsia: lenze kedze my uz mame kvazi "slovensku" pobocku tak k nam uz nezasielaju mozes si to pozriet aj krajiny, do ktorych enzasielaju. Citala som aj neico take, ze Spanieli uz maju tiez svoju takze tiez nemozu objednavat z anglickej stranky.
    Na fb stranke informovali, ze vsetko najprv prejde cez anglicku certifikaciu a potom cez slovensku. A niektore vyrobky mi po preratani na kurz pre nas nevysli ani tak vyhodne, ked som tam len tak zabludila pri porovnavani.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. já mám giordani gold od oriflame, nedám na gelové linky dopustit!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. tie som teda este neskusala, ale tieto mi nateraz vyhovuju:)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Mám je v hnědé a mám je moc ráda, i když na Wet N Wild nemají. Zase se mně s nimi lépe pracuje a vůbec nevysychají.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Tak táto linka je mojou najobľúbenejšou, ale už pár týždňov a pár dní ju nemám, lebo som si ju zobrala do školy keď sme oslavovali halloween, všetci ju použili :D. Takže pri ďalšom nákupe značky e.l.f. pôjde tento produkt ako prvý do "košíka" :D.

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)