pondelok 1. februára 2016

PREDČASNÉ VALENTÍNSKE...


Čoskoro tu máme Valentín. A čo sa k nemu hodí viac než nejaký sladký motív. O dôvod viac siahnuť po srdiečkovej šablónke, ktorá mi nedávno prišla. Nechcela som však, aby manikúra pôsobila presladene, preto som suverénne vylúčila odtiene ružovej. Na základ som si vybrala oranžový color gel PUPA č.047, ktorý som doplnila bielym Orly White tips. 
Pri lakovaní som prišla na to, že použité šablónky sa opätovne nedajú využiť, resp. dajú, ale nič z nich nebude a len by ste z toho celého procesu zbytočne chytili nervy. No stále sa neviem vynadívať na ten ich úžasný odlesk. Až mi oči prechádzajú.:)
Nemôžem si však pomôcť, s touto oranžovou manikúrou veľmi nie som stotožnená. Aj preto sa teším, keď sa začne orypovať a ja budem mať dôvod ju odlakovať.:) No ako na potvoru drží a drží. 

Ako sa Vám páči manikúra? Robievate si valentínske nechty?

 photo 70_zpsxi9axhn7.jpg
 photo 69_zpsnmmfylmr.jpg
 photo 78_zpss0885wv1.jpg
 photo 79_zpsomrkj9nt.jpg
 photo 73_zpsetry0drx.jpg

 photo 66_zpstbhxw9ut.jpg

8 komentárov:

  1. Ježiš to je krásné! Ty tvoje nehty jsou vždy perfektní. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jéééj, ty ma vieš vždy tak povzbudiť!!!:) Ďakujem!

      Odstrániť
  2. No, ty jsou božský! tu šablonku chci taky :D. Já si na Valentýna nikdy nehty speciálně nelakovala, ale asi sáhnu po červené nebo tmavě růžové :) BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. v takej farebnosti budú vyzerať úžasne! Keby minule nemám ružový gradient, spravím si ho pri týchto:). A tiež ma pri spisovaní postu napadla bielo-červená kombinácia;)

      Odstrániť
  3. Óóó, tie srdiečkové sú milé :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)